KME „Osmi Beogradski Internacionalni Simpozijum o bolu“, 24.05. – 25.05.2013. godine

Dešavanja Edukacija

Aktiv za terapiju bola, Sekcije za anesteziologiju, intenzivno lečenje i terapiju bola Srpskog lekarskog društva iz Beograda u saradnji sa Britansko-srpskim medicinskim udruženjem  iz Londona, Odeljenjem anestezije i reanimacije KBC ’’Bežanijska kosa’’, Udruženjem anesteziologa i intenzivista Srbije i Udruženjem za kontinuiranu medicinsku edukaciju „EURO KME“ iz Beograda organizuje održavanje KME: „Osmi Beogradski Internacionalni Simpozijum o Bolu“ (8. BISOP).

 KME „Osmi Beogradski Internacionalni Simpozijum o Bolu“ će se održati u periodu od 24.05. – 25.05.2013. u amfiteatru Narodne biblioteke u Beogradu, Skerlićeva br.1.   Predavanja na pomentuom renomiranom internacionalnom simpozijumu će održati 18 predavača i to 7 predavača po pozivu iz Engleske, 1 iz Slovenije i 10 iz Srbije.

 Simpozijum je akreditovan za lekare, farmaceute, stomatologe, biohemičare, medicinske sestre i zdravstvene tehničare.

 Celokupni broj mesta u amfiteatru (240) je rasprodat.

 Nema slobodnih mesta kako bi ste kupili kotizaciju već je besplatno možete dobiti jedino od nekog od sledećih sponzora ako im se na vreme obratite a to su: JANSEN–EUPHARM, INPHARM, BERLIN CHEMIE, HEMOFARM, ABBOTT, TAKEDA  ili MSD.

 Da bi se dobilo ukupno 11 bodova i sertifikat, striktno je neophodno prisustvovati predavanjima tokom oba dana.

Celokupni Program simpozijuma možete videti u prilogu.

Pitanja možete postaviti na belgradesymposiumonpain@yahoo.com

 

Dobro došli na 8. BISOP

 

Predsednik Organizacionog odbora

Doc dr Nebojša Lađević

 

Program

Spisak predavaca