Poziv za učešće na izborima za članove predsedništva Udruženja.

Dešavanja

Udruženje anesteziologa i intenzivista Srbije objavljuje

Poziv za učešće na izborima za članove predsedništva Udruženja.

U skladu sa novim i važećim statutom UAIS-a, kao i izbog isticanja mandata predsedništva udruženja prema prethodnom statutu (prema kome su izabrani sadašnji članovi),

Udruženje anesteziologa i intenzivista Srbije objavljuje da će se izbori za članove predsedništva obaviti tokom meseca Februara 2019. godine.

Prema novom, važećem statutu, svi članovi, i samo članovi, udruženja mogu da se kandiduju za funkciju u Predsedništvu, pri čemu se mogu kandidivati za samo jednu od predviđenih funkcija: predsednik, sekretar i član predsedništva.

Kandidati su dužni da na zvaničnu adresu udruženja pošalju svoju biografiju i motivaciono pismo (u kome obrazlažu svoje razloge i predlažu plan svog rada u Predsedništvu) kao i broj svoje članske karte.

Kandidature za članove predsedništva razmatra posebno organizovani Komitet za nominaciju, koji je imenovan od strane aktivnog Predsedništva,  i to u sastavu:

doc. dr Vojislava Nešković

doc. dr Dušica Stamenković

prof.  dr Radmilo Janković

Spisak nominovanih kandidatata za pozicije u predsedništvu i njihove biografije biće objavljene na zvaničnoj stranici udruženja www.uais.rs.

Glasanje za članove Predsedništva biće organizovano za članove udruženja elektronskim putem na jednu od adresa saaioffice@gmail.cominfo@uais.rs, na način da se sa jedne email adrese može glasati samo jednom u toku izbornog procesa. Anonimnost tokom izbornog procesa je zagarantovana.

Detalji o načinu glasanja biće objavljeni naknadno, po objavljivanju finalne liste nominovanih kandidata.

Poslednji rok za slanje potrebne dokumentacije na zvaničnu adresu Udruženja svih zainteresovanih članova za pozicije u predsedništvu je 10.2.2019. godine.

 

 

 

 

.