XIII-i kongres anesteziologa i intenzivista Srbije- drugi poziv

Events

Beograd, Oktobar 2018.

Poštovane kolege i prijatelji,

Želimo da Vas obavestimo da pripreme za “XIII-i kongres anesteziologa i intnezivista Srbije “, koji će se održati u Beogradu, 22 – 25. novembra, 2018. godine u hotelu Crowne Plaza uspešno odmiču. Pozivamo Vas još jednom da nam se priključite i učestvujete na ovom, za nas, najznačajnijem skupu.

Ove godine smo okupili veliki broj stranih i domaćih predavača, ali i učesnika iz Evrope, Srbije i regiona. Organizovan je značajan broj predkongresnih aktivnosti: simpozijum o bezbednosti bolesnika (koji će biti održan po prvi put), kursevi iz primene ultrazvuka u anesteziji i intenzivnoj terapiji (Focus echo i regionalna anestezija), radionice o rešavanju otežanog disajnog puta i simulacije kritičnih situacija u anesteziji. Naučni program obuhvata veliki broj aktuelnih tema iz anestezije i intenzivne terapije.

Kongres je sa međunarodnim učešćem i biće akreditovan od strane Zdravstvenog saveta Srbije maksimalnim brojem bodova. Takođe, sve predkongresne aktivnosti (kursevi, poslednji kurs CEEA i Simpozijum o bezbednosti bolesnika) biće posebno akreditovane, tako da će svi učesnici, prema svojim interesovanjima, moći da prikupe značajan broj bodova za obnavljanje svoje licence.

Registracija je i dalje otvorena na zvaničnom sajtu skupa gde možete naći više informacija i preliminarni program kongresa:

https://uaiscongress2018.fogg.rs/

Molimo Vas da se posebno registrujete za predkongresne aktivnosti, jer je broj slobodnih mesta veoma ograničen (pratite uputstva na sajtu kongresa).

Za radionice koje se održavaju tokom naučnog programa, a za koje takođe postoji ograničen broj učesnika (Radionica torakalne anestezije, Simulacija kritičnog incidenta, radionica ROTEM i Multiplate), neće biti posebne registracije. Učesnici koji budu prvi došli na mesto održavanja radionice obezbediće svoje učešće.

Zbog toga Vas molimo da isplanirate unapred svoje aktivnosti tokom kongresa, na vreme se prijavite  i učestvujete na onim sesijama koje Vas najviše interesuju.

Mi ćemo se potruditi da sadržaj kongresa bude pravo zadovoljstvo za sve nas.

U ime organizacionog komiteta

S poštovanjem

Doc dr Vojislava Nešković, DEAA

Predsednik Udruženja anesteziologa i intenzivista Srbije