Hellenic-Serbian Anaesthesia Meeting

Dešavanja

Poštovani članovi Udruženja anesteziologa i intenzivista Srbije,

S ponosom Vas obaveštavamo da će kao rezultat dobre saradnje sa Helenskim udruženjem anesteziologa (Society of Anesthesiology and Intensive Care Medicine of Northern Greece) ove godine po prvi put biti organizovan Hellenic-Serbian Anaesthesia Meeting, koji je sastavni deo programa 15-og kongresa ovog udruženja (Solun, 20-23. septembar 2018. godine;  www.anesthesia2018.gr)

Za članove našeg udruženja biće predviđene posebne olakšice i biće ponuđeno organizovano putovanje za jedan broj zainteresovanih učesnika, kako bismo mogli da se odazovemo i prisustvujemo ovom događaju (Molimo Vas da pratite obaveštenja na našim stranicama).

Naše specijalizante obaveštavamo da je u toku anketa koju molimo da popunite u što većem broju. Upitnik se nalazi na stranici https://goo.gl/forms/riFvp04PlQW3jI8u2 (engleska verzija je za specijalizante iz naše zemlje).

Nadamo se da ćemo zajedničkim snagama do dalje razvijamo ovu saradnju između naših udruženja, koja su bliska i dele mnogo zajedničkih vrednosti, ali i teškoća.

S poštovanjem

Doc dr Vojislava Nešković, MD, PhD, DEAA

Predsednik UAIS