Osmi prolećni međunarodni naučni simpozijum anestezije i intezivne terapije – Niš 2017 – prvi poziv

Dešavanja

TDI_5108, za slanje

Drage kolege i prijatelji,

Sa velikim zadovoljstvom, u ime Udruženja anesteziologa i intenzivista Srbije, pozivam Vas da uzmete učešće u najvažnijem i najvećem stručnom anesteziološkom sastanku koji organizujemo u ovoj godini:
Osmom prolećnom međunarodnom naučnom simpozijumu anestezije i intezivne terapije, koji se tradicionalno održava u Nišu, 21-23 Aprila, 2017. godine.

Naučni i organizacioni odbor, predvođen Prof. dr Radmilom Jankovićem, je ponovo okupio impozantni spisak domaćih i stranih predavača, koji će tokom tri dana učesnicima iz Srbije i regiona predstaviti veoma dobro osmišljen i sveobuhvatan program najznačajnijih stručnih i naučnih tema iz anestezilogije, intenzivne terapije, reanimacije i terapije bola. Kao predkongresna aktivnost, ponovo će biti organizovani kursevi primene ultrazvuka u regionalnoj anesteziji i intenzivnoj terapiji.

Udruženje anesteziologa i intenzivista Srbije je trajno opredeljeno za promociju i organizaciju stručnih sastanaka najvišeg kvaliteta. To je prilika da se naše kolege okupe, podele svoja iskustva, dobiju nova saznanja iz oblasti kojima se bave, ali i druže, upoznaju, komuniciraju i povezuju u profesionalnu zajednicu, koja deli zajedničke interese, probleme i ciljeve.
Tokom Osmog prolećnog međunarodnog naučnog simpozijuma anestezije i intezivne terapije u Nišu, koji pored izuzetnog naučnog i stručnog, ima zastupljen prijatan i opuštajući društveni sadržaj, pruža nam se svima još jedna prilika da provedemo tri inspirišuća dana na jugu Srbije.
Ovde možete preuzeti program simpozijuma:
Nis Osmi simpozijum Program

Pridružite nam se i učinite simpozijum u Nišu još jednim nezaobilaznim i nezaboravnim iskustvom.

Doc. dr Vojislava Nešković, DEAA
Predsednik UAIS